Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Ilmari Saarikoski
Montgomery Dahlista tuli Ravintola Hellan ja Huoneen ensimmäinen keittiömestari ja omistaja pian ravintolan avaamisen jälkeen vuonna 1999, perustajan Timo Kalliokosken jouduttua luopumaan siitä. Dahl rakensi ravintolasta lämminhenkisen ja rennon naapuruston kohtaamispaikan…
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Montgomery Dahl
Montgomery Dahlista tuli Ravintola Hellan ja Huoneen ensimmäinen keittiömestari ja omistaja pian ravintolan avaamisen jälkeen vuonna 1999, perustajan Timo Kalliokosken jouduttua luopumaan siitä. Dahl rakensi ravintolasta lämminhenkisen ja rennon naapuruston kohtaamispaikan…
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Roni Toivari
Roni Toivari aloitti Hellan ja Huoneen keittiömestarina vuonna 2015. Toivarille aika Hellassa ja Huoneessa oli kehittymisen ja oman näkemyksen lautaselle tuomista. Toivarin aikana Hella ja Huone panosti suomalaisuuteen ja lähiruokaan, myös villiyrttejä nähtiin usein vaihtuvassa, mielenkiintoisessa menussa, johon haettiin vaikutteita usein pohjoismaiden lisäksi myös aasialaisista keittiöistä. Toivari kehuu jo tuolloin Hellan ja Huoneen sommelierina toiminutta Humberto Pulides Cartesia ravintolan tärkeäksi voimavaraksi.
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Juho Rajamäki
Juho Rajamäki on ravintoloitsija ja toimitusjohtaja, joka on työskennellyt alalla 12 vuotta, joista yhdeksän vuotta keittiömestarina. Rajamäen aikana Hellassa ja Huoneessa tehtiin pitkää menua ja kokeiltiin molekyyligastronomian mahdollisuuksia pyrkien yllättämään asiakkaat uudella ja ennen kokemattomalla…
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Pekka Johannes Koponen
Pekka Johannes Koposelle työskentely Hellan ja Huoneen keittiössä oli aikoinaan tavoite, joka toteutuikin Koposen päätyessä ravintolan keittiömestariksi. Koponen muistelee Hellan ja Huoneen olleen Tampereen mittakaavassa kokeellinen…
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Jarmo Kajander
Jarmo Kajander työskenteli Hellan ja Huoneen keittiössä vuosina 2008–2011. Nuorelle ja intohimoiselle kokille tämä oli innostavaa ja intensiivistä aikaa ja Kajander…
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Arto Rastas
Arto Rastas osti Hellan ja Huoneen ensimmäiseksi omaksi ravintolakseen vuonna 2007 ja kehitti ravintolaa seuraavien kymmenen vuoden aikana konseptiltaan modernimmaksi ja toi mukaan pitkät menut…
Hellan ja Huoneen joululounas 19.-22.12.
Ravintolamme perinteinen joululounas on tarjolla ennakkovarauksella 19.-22.12. klo 11-14. Tarjoilemme tuolloin seuraavaa herkullista neljän ruokalajin menua: Amuse-Bouche Riisipuuroa & mantelia (L, G) *** Savuahventa Mätiä & perunaa (L, G) *** Sorsaa kahdella...
Black Friday 2023
Black Friday 2023 tarjouksena Piemonten neljän ruokalajin menu -30%. Lahjakortin saat ostettua verkkokaupasta perjantaina 24.11.2023 klo 00.00-23.59. Lahjakortteja on myynnissä rajallinen määrä. Lahjakortit ovat voimassa koko ensi vuoden 2024....
Kosken Joululounas 11.-22.12.2023
Lounas- ja tilausravintola Koski tarjoilee joululounasta 11.-22.12. joka arkipäivä klo. 11.00-14.00. Joululounas 56€/hlö Viinipaketti 32€/hlö Alkupalat noutopöydästä Hapanjuureen leivottua focacciaa & vatkattua voita (L) Raikasta vihersalaattia &...