
Hapanjuurileipää perinteitä kunnioittaen
Leivällä on vankka asema suomalaisessa ruokapöydässä ja Ravintola Hella ja Huoneen matkassa onkin kulkenut alusta saakka sama hapanjuuri, joka on ristitty leikkisästi Martaksi. Hella ja Huoneen hapanleivän resepti on muokkautunut vuosien saatossa ja tänä päivänä leipä...

Piemonten Vappu 2022
Ravintola Piemonte tarjoilee vappulounasta 1.5.2022 Varattavissa kolme kattausta: klo 11.30, klo 13.30 & klo 16.00 VAPPUMENU 1.5.2022 Keitto valkoisesta parsasta tai Härkäcarpaccio, tomaattia, parsaa & pippurimajoneesia *** Päivän risotto *** Karitsaa,...

Hella ja Huoneen Perinneruokabrunssi
Hellan ja Huoneen Perinneruokabrunssit – lue viimeisimmästä brunssista alta! Kohti suomalaisen ruokakulttuurin juuria Hella ja Huoneen uudistuttua keittiömme on jatkuvasti kehittynyt enemmän ja enemmän suomalaiseen suuntaan. Oli inspiraation lähteenä sitten...

Jari Vesivalo vieraili ravintola Hella ja Huoneessa marraskuussa 2021
Marraskuun alussa saimme vierailevaksi keittiömestariksi Jari Vesivalon, maailman parhaimpiin lukeutuvan keittiömestarin. Menua tarjoiltiin kahtena iltana pe 5.11. ja la 6.11. Illallisella asiakkaat pääsivät kokemaan huippuunsa viimeistellyt maut pohjoismaisista...

Saarikoski Ravintolat laittoi lisää tuulta purjeisiin, vaikka myrsky kävi
Julkaistu 16.11.2021 Toptaste-verkkolehdessä Vuonna 2018 keittiömestari ja ravintoloitsija Ilmari Saarikoski osti itselleen työpaikan, Tampereen maineikkaan fine dining -ravintolan Hellan ja Huoneen. Kunnes maaliskuussa 2020 pandemia pyyhkäisi yllättäen jalat alat –...

Piemonten lasagne – Käsintehtyä tuorepastaa italialaisittain
Suosittu ravintola Piemonten lasagne on lähituottajien ja ravintoloiden yhteistyön tulos Käsityönä valmistetut tuorepastalevyt on rullattu ravintola Hella ja Huoneessa, ja kastikkeet on keitelty liemipohjista alkaen omilla resepteillämme Ravintola Piemonten...