Tartar naudan raakakypsytetystä fileestä, hanhenmaksaa ja briossia (L)
17 €
Paistettua kampasimpukkaa, kaviaarikastiketta ja purjoa (L, G)
15 €
Savusellerikeittoa ja peuraragúta (L, G)
13 €
Siikaa, perunaa ja simpukkakastiketta (L, G)
32 €
Naudan sisäfileetä, annanperunaa, tummaa kastiketta ja sipulia (L, G)
38 €
Sipuliohrattoa, Herkkujuustolan Vilhoa ja tyrniöljyä (L)
30 €
Karpaloposset (L, G)
12 €
Kolmen suklaan kakkua ja sitruunasorbettia (L)
12 €
Keittiömme suunnittelema kokonaisuus sesongin raaka-aineista
75 € / hlö
65 € / hlö
Menusta on aina saatavilla kasvisversio.
Pyydämme ilmoittamaan meille etukäteen halukkuudestanne nauttia kasvismenu - pöytävarauksen yhteydessä, tai osoitteeseen: hellajahuone@saarikoskiravintolat.fi
Ilmoitattehan ystävällisesti myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ja muut erityisruokavaliot.
(G) = gluteeniton
(L) = laktoositon
Kaiken käyttämämme lihan alkuperämaa Suomi.
Lisätietoja annoksista ja niiden sisältämistä allergeeneista saatte henkilökunnaltamme.
Ajankohtaista
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Ilmari Saarikoski
Montgomery Dahlista tuli Ravintola Hellan ja Huoneen ensimmäinen keittiömestari ja omistaja pian ravintolan avaamis...
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Montgomery Dahl
Montgomery Dahlista tuli Ravintola Hellan ja Huoneen ensimmäinen keittiömestari ja omistaja pian ravintolan avaamis...
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Roni Toivari
Roni Toivari aloitti Hellan ja Huoneen keittiömestarina vuonna 2015. Toivarille aika Hellassa ja Huoneessa oli kehit...
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Juho Rajamäki
Juho Rajamäki on ravintoloitsija ja toimitusjohtaja, joka on työskennellyt alalla 12 vuotta, joista yhdeksän vuott...
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Pekka Johannes Koponen
Pekka Johannes Koposelle työskentely Hellan ja Huoneen keittiössä oli aikoinaan tavoite, joka toteutuikin Koposen ...
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Jarmo Kajander
Jarmo Kajander työskenteli Hellan ja Huoneen keittiössä vuosina 2008–2011. Nuorelle ja intohimoiselle kokille t...
Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Arto Rastas
Arto Rastas osti Hellan ja Huoneen ensimmäiseksi omaksi ravintolakseen vuonna 2007 ja kehitti ravintolaa seuraavien ...