Ryhmävaraus

Toivomme varaukset yli 8 hlön seurueille ja ryhmille puhelimitse 010 322 3898 tai sähköpostitse hellajahuone@saarikoskiravintolat.fi. Huomioithan ryhmävarausehtomme:

Ryhmävarausehdot

Yli 7 henkilön seurueita koskevat seuraavat ryhmävarausehtomme.

Tilaaminen

Pyydämme ryhmiä vahvistamaan pöytävarauksen sekä tilaisuuden henkilömäärän ja ruokatilauksen viimeistään 72 tuntia ennen varauksen ajankohtaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan myös mahdollisista allergioista ja erityisruokavalioista.

Yksityistilaisuudet

Ryhmän illallinen voidaan erikseen sovittaessa mahdollisuuksien mukaan järjestää myös yksityistilaisuutena. Yksityistilaisuuden minimilaskutus on maanantaista torstaihin 2500,00 ja perjantaista sunnuntaihin sekä arkipyhinä 4500,00 .

Muutokset ja peruutukset

Mahdollisista muutoksista varaukseen (esimerkiksi osallistujamäärän muutos) on ilmoitettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Mikäli muutoksista ei ilmoiteta määräaikaan mennessä, on ravintolalla oikeus laskuttaa tilaus asiakkaalta tilaisuuden alkuperäisen henkilömäärän mukaan.

Mahdollisesta varauksen peruutuksesta on ilmoitettava ravintolalle viimeistään 72 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, laskuttaa Le Botti  Oy varauksen tekijältä peruuttamattajättämismaksun.
Ryhmävarauksissa laskutettavan peruuttamattajättämismaksun suuruus on 300,00 euroa. Yksityistilaisuuksien osalta vastaava peruuttamattajättämismaksu on 600,00 euroa.

Mahdollisista muutoksista ja peruutuksista voitte ilmoittaa ravintolalle sähköpostitse tai puhelimitse.

Lähetä varauskysely

1 + 4 =