Saarikoski Ravintolat avaa uuden lounas- ja tilausravintola Kosken elokuussa

19.07.2022 | Saarikoski Catering, Saarikoski Ravintolat

Saarikoski Ravintoloiden uusi lounas- ja tilausravintola Koski aloittaa toimintansa elokuussa Tampereen keskustassa, osoitteessa Kirkkokatu 10. Laadukkaan pöytiintarjoillun lounaan lisäksi ravintola tulee toimimaan tilausravintolana juhliin, kokouksiin ja yritystilaisuuksiin. Ravintolan nimi tullaan julkistamaan lähempänä avajaisia. Lounasta tullaan tarjoilemaan maanantaista perjantaihin klo 11-14 ja ravintola on auki tilauksesta iltaisin ja viikonloppuisin.

Ravintola Kosken yhteyteen siirtyy myös Saarikoski Catering juhlapalvelun pääkeittiö. Modernilla kokoustekniikalla varustellut, tyylikkäät 200 henkilön tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen aina koulutus- ja kokouspäivistä hääjuhliin ja pikkujouluihin. Lisäksi erilliset kolme kabinettia antavat yksityisyyttä pienempiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. 

Samassa osoitteessa on ollut jo 50 vuotta ravintolatoimintaa. Tehdasmiljöö huokuu tamperelaista nostalgiaa, Kauppaseuran omistamissa tiloissa on toiminut viimeisimpänä Ravintola Clava, sekä useita yökerhoja, kuten Union, Social Club ja Cabaret Oscar.

Muita artikkeleita ja blogeja


Ravintola Hella ja Huone

Aleksanterinkatu 31, Tampere


Ravintola Piemonte

Suvantokatu 9, Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski

Kirkkokatu 10, Tampere

 

Riihi BBQ

Riihi BBQ sesonkiravintola

Ahlmanedu
Hallilantie 24, 33820 Tampere
Kesän 2023 toimintakausi on päättynyt. Palvelemme jälleen kesällä 2024!

 

 

Saarikoski Catering

Tasokas juhlapalvelu häihin, perhejuhliin, merkkipäiviin ja yritystapahtumiin sekä kokouksiin.