Samppanjabrunssi Koskessa – Paikalla viinintekijä!
Tervetuloa nauttimaan samppanjan ja herkullisten makujen täydellisestä liitosta! Sunnuntaina 4.5. klo 11.30 järjestämme upean Samppanjabrunssin, jossa vierailevana tähtenä on viinitekijä Sébastien Walczak arvostetulta Pascal Walczakin viinitilalta.
Yksi kattaus – varaa paikkasi ajoissa!
BRUNSSIMENU 54 € (Ei sisällä samppanjaa)
Alkupalabuffet:
Hapanjuureen leivottua focacciaa & vaahdotettua voita
Valikoima vihersalaatteja & granaattiomena-vinaigrette
Antipastokasviksia & ricottaa
Creme Ninon
Mätibriossi
Ankkapastrami & punasipulihilloketta
Pääruoka (valitse yksi, tarjoillaan lautasannoksena):
Paistettua kuhaa – simpukkakastiketta, grillattua parsaa & perunapyrettä
TAI
Lehtikaali-palsternakkarösti – paahdettua kukkakaalia, hummusta & rakuuna-vinaigrette
Jälkiruokabuffet:
Porkkanakakkua & hillaa
Sitruunajuustokakkua
Vaniljapannacotta
Kahvi/tee
Samppanjat:
Täydellinen brunssi ansaitsee seurakseen upeita samppanjoita!
Pascal Walczak Cuvée Prestige Brut 18€/12cl | 113€/plo
Pascal Walczak Rosé de Macération Brut 2021 21€/12cl | 135€/plo
Pascal Walczak Blanc de Blancs 2016 180€/plo
Varaa paikkasi nyt ja hemmottele itseäsi unohtumattomalla brunssikokemuksella!
Tule nauttimaan keväästä ihanan samppanjan ja brunssin merkeissä!
Kirkkokatu 10, Tampere – Ravintola Koski, aivan keskustassa!
Paikkoja on rajoitetusti – varmista paikkasi varaamalla pöytä!