Samppanjacocktail à la Humberto

28.04.2022 | Hella ja Huone

Hella ja Huoneen viinimestari, Humberto Pulido Garcés kertoo olevansa minimalistinen cocktailien tekijä. Samppanja on aina varma valinta ja sitä voi nauttia läpi aterian. Apertiiviksi sopii myös hivenen makeampi samppanjacocktail, joka on kevään 2022 menulle aperitiivisuosituksena.

Rose Champange Cocktail valmistuu Champagne Colletin Rose Dry roseesamppanjasta, joka maustetaan Angostuura-katkerolla ja Grand Marnier liköörillä. Katkero ja likööri lisätään ensin sokeripalaan, joka pudotetaan cocktaillasin pohjalle. Marachino-kirsikka kruunaa drinkin. Tämä aperitiivi on hienostunut ja tasapainoinen ja se kehittyy sokerin sulaessa makeammaksi loppua kohden.

Hella ja Huone somessa

Muuta ajankohtaista

 

Riihi BBQ

Riihi BBQ sesonkiravintola

Ahlmanedu
Hallilantie 24, 33820 Tampere
Avaamme ravintolan 9.5.2024


Ravintola Piemonte

Suvantokatu 9, Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski

Kirkkokatu 10, Tampere

 

 

Saarikoski Catering

Tasokas juhlapalvelu häihin, perhejuhliin, merkkipäiviin ja yritystapahtumiin sekä kokouksiin.