Jari Vesivalo vieraili ravintola Hella ja Huoneessa marraskuussa 2021

05.12.2021 | Hella ja Huone

Marraskuun alussa saimme vierailevaksi keittiömestariksi Jari Vesivalon, maailman parhaimpiin lukeutuvan keittiömestarin. Menua tarjoiltiin kahtena iltana pe 5.11. ja la 6.11. Illallisella asiakkaat pääsivät kokemaan huippuunsa viimeistellyt maut pohjoismaisista puhtaista raaka-aineista innovatiivisella tavalla. Hella ja Huoneen alusta loppuun huolella mietityt viinit, kiireetön tunnelma ja saumaton palvelu loivat upean estradin Vesivalon menulle.

Jari Vesivalo luotsasi 12 vuoden ajan Ravintola Oloa keittiömestarina ja luovana johtajana. Olo on palkittu Michelin-tähdellä joka vuosi vuodesta 2011 lähtien. Vesivalo on työskennellyt kokkina maan parhaissa ravintoloissa ja osallistunut lukuisiin kilpailuihin sekä yksin, että kokkimaajoukkueen jäsenenä. Viime vuodesta alkaen Vesivalo on työskennellyt oman ravintolan perustamisen parissa ja toimien myös konsulttina ravintoloille ja konditorioille.

Jari Vesivalo harrastaa ruoan olemuksen opiskelua kaikilla tasoilla. Annoksissa pääosassa on maku, joka nostetaan tarkoin harkittujen lämpötilojen ja tekstuurien avulla uusiin ulottuvuuksiin raaka-ainetta ja sen alkuperää kunnioittaen. 

Hella ja Huone somessa

Muuta ajankohtaista

 

Riihi BBQ

Riihi BBQ sesonkiravintola

Ahlmanedu
Hallilantie 24, 33820 Tampere
Avaamme ravintolan 9.5.2024


Ravintola Piemonte

Suvantokatu 9, Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski

Kirkkokatu 10, Tampere

 

 

Saarikoski Catering

Tasokas juhlapalvelu häihin, perhejuhliin, merkkipäiviin ja yritystapahtumiin sekä kokouksiin.