Hella ja Huone
Hella ja Huoneen Alihankintamessujen menu

Hella ja Huoneen Alihankintamessujen menu

Ravintola Hella ja Huoneen menuTalon hapanjuurileipää ja rakuunavoita Graavattua siikaa, tyrniä, ja marinoitua kirjolohenmätiä Metsärannan peuratartar, sherryä ja mantelia Briossia, suppilovahveroa ja viiriäisenmuna Haudutettua kuhaa, ohraa, savoijinkaalia ja...

lue lisää
Metsän makuja lautasella

Metsän makuja lautasella

Käsinkerättyä Lahtuan Luomutilan kuusenkerkkää ja lähimetsien sieniä Joskus ideat annoksiin kypsyvät hitaasti ja palaset loksahtelevat kohdilleen vasta vuosien päästä. Ravintoloitsija Ilmari Saarikosken työskennellessä vielä Norjassa ajatus metsässä symbioosissa...

lue lisää
Samppanjacocktail à la Humberto

Samppanjacocktail à la Humberto

Hella ja Huoneen viinimestari, Humberto Pulido Garcés kertoo olevansa minimalistinen cocktailien tekijä. Samppanja on aina varma valinta ja sitä voi nauttia läpi aterian. Apertiiviksi sopii myös hivenen makeampi samppanjacocktail, joka on kevään 2022 menulle...

lue lisää
Hapanjuurileipää perinteitä kunnioittaen

Hapanjuurileipää perinteitä kunnioittaen

Leivällä on vankka asema suomalaisessa ruokapöydässä ja Ravintola Hella ja Huoneen matkassa onkin kulkenut alusta saakka sama hapanjuuri, joka on ristitty leikkisästi Martaksi. Hella ja Huoneen hapanleivän resepti on muokkautunut vuosien saatossa ja tänä päivänä leipä...

lue lisää
Hella ja Huoneen Perinneruokabrunssi

Hella ja Huoneen Perinneruokabrunssi

Hellan ja Huoneen Perinneruokabrunssit – lue viimeisimmästä brunssista alta! Kohti suomalaisen ruokakulttuurin juuria Hella ja Huoneen uudistuttua keittiömme on jatkuvasti kehittynyt enemmän ja enemmän suomalaiseen suuntaan. Oli inspiraation lähteenä sitten...

lue lisää