Kevät tuo tullessaan kauden suosikin – parsaviikot starttaavat Ravintola Piemontessa keskiviikkona 10.4. Täydellisesti sesongin raaka-aineisiin nojaavat annokset tuovat Italian kevään lautasellesi, mutta tuttuun tapaan menu sisältää myös paljon muuta maisteltavaa. Kurkkaa koko lista tästä: [Linkki menuun]
Parsaviikkojen ajan tarjolla muun muassa:
Primi – Parsa-kampasimpukkarisotto
– Pappardellepastaa ja vaaleaa kaniragua parsalla
Secondi
– Milanonleike luullisesta porsaankyljyksestä (lisukkeet valitaan listalta)
– Oliiveilla, tomaateilla ja yrteillä täytetty makrilli (lisukkeet listalta)
Contorni – lisukkeet
– Sitruunavoissa haudutettua parsaa ja hernettä
– Caponata
Dolci
– Pistaasitiramisu
Muut menun annokset päivitämme keväisemmiksi vaiheittain lähiviikkoina – seuraathan siis meitä ja pysyt kuulolla.
Tervetuloa herkuttelemaan kevään parhailla mauilla!
Pöytävaraukset: Varaa pöytäsi tästä
Tervetuloa herkuttelemaan! 🇮🇹
BENVENUTI!
