À la carte
- Suvantokatu 9, Tampere
- }TI-TO:11:00-15:00 16:00-22:00 (keittiö sulkeutuu 21:00)
- }PE 11:00-15:00 16:00-23:00 (keittiö sulkeutuu 22:00)
- PLA 14:00-23:00 (keittiö sulkeutuu 22:00)
- PTO 1.5. Vapunpäivä 11:00-19:00
- PSU 11.5. Äitienpäivä kattaukset 11:00, 14:00 ja 17:00
- PPE 18.4. Pitkäperjantai (ei lounasta) avaamme kello 16:00

Italialainen ilta voi alkaa!
Antipastit eli italialaiset alkupalat herättelevät makuhermot, ensimmäinen ruokalaji `Primi piatti`syödään ennen varsinaista pääruokaa, joka on yleensä lihaisampi `Secondi piatti`. Aterian päättää makea Dolci.
Annoksissa saatetaan käyttää raaka-aineita ja komponentteja, joita ei ole mainittu listassa; ilmoitathan tilausta tehdessäsi erityisruokavalioistasi. Kaikki annoksissa käyttämämme liha tulee Suomesta, lukuun ottamatta italialaisia leikkeleitä.
L= laktoositon
G= gluteeniton
PG= pyydettäessä gluteeniton
M= maidoton
ANTIPASTI-ALKUPALA
Milanolaista salamia
Uunituoretta focacciaa rosmariinilla, perunalla ja hyvällä oliiviöljyllä viimesteltynä
Annos etelä-Italiasta burrata-juustoa ja anjovista tuoreen oreganon kera
Uppopaistettua leipää Emilia-Romagnan alueelta ilmakuivatun kinkun kera
PRIMI
Parsarisotto paistetuilla kampasimpukoilla
Aromaattinen keitto conchiglione rigati -pastalla ja valkopavuilla
Pinaatti-ricotta canneloni tarjoillaan tomaattisellla kastikkeella ja mozzarellalla
SECONDI PIATTI - PÄÄRUOAT (sisältää yhden valitsemasi lisukkeen / contornon)
Milanonleike possusta
CONTORNO - LISUKE
Uunissa paahdettua perunaa rosmariinilla ja oliiviöljyllä
Sitruunavoissa haudutettua parsaa ja hernettä
DOLCI
Ikoninen jälkiruoka Trevisosta 1800 luvulta
PIEMONTE MENU
TARJOILLAAN AINOASTAAN KOKO PÖYTÄSEURUEELLE
Menu myös kasvisversiona
ALKUUN:
Carciofi alla Romana Pg, L
Roomalainen klassikko – uppopaistettuja artisokan sydämiä ja uunituoretta focacciaa
TAI
Gnocco fritto e prosciutto crudo L
Uppopaistettua leipää Emilia-Romagnan alueelta ilmakuivatun kinkun kera ja uunituoretta focacciaa
VÄLIRUOKA:
Risotto agli asparagi e capesante G, L
Parsarisotto paistetulla kampasimpukalla
TAI
Minestrone alla Romagnola L
Aromaattinen keitto conchiglione rigati -pastalla ja valkopavuilla
PÄÄRUOKA:
Costoletta di maiale alla Milanese L
Milanonleike possusta
TAI
Sgombro alle olive, pomodori ed erbe mediterranee G, L
Kokonaisena paistettu makrilli, oliiveja, tomaatteja ja sitruunaa
Molemmat annokset sisältävät:
Patate al forno L
Uunissa paahdettua perunaa rosmariinilla ja oliiviöljyllä
LOPUKSI:
Pannacotta all´arancia rossa G, L
Veriappelsiini pannacotta ja marinoitua veriappelsiinia
Menu 72,00€
Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista varauksen yhteydessä!