À la carte

 

 

Piemonte - Primi Piatti

Italialainen ilta voi alkaa!

 

Antipastit eli italialaiset alkupalat herättelevät makuhermot, ensimmäinen ruokalaji `Primi piatti`syödään ennen varsinaista pääruokaa, joka on yleensä lihaisampi `Secondi piatti`. Aterian päättää makea Dolci.

 

 

Annoksissa saatetaan käyttää raaka-aineita ja komponentteja, joita ei ole mainittu listassa; ilmoitathan tilausta tehdessäsi erityisruokavalioistasi. Kaikki annoksissa käyttämämme liha tulee Suomesta, lukuun ottamatta italialaisia leikkeleitä.

L= laktoositon

G= gluteeniton

PG= pyydettäessä gluteeniton

M= maidoton

ANTIPASTI-ALKUPALA

Salame G, L
8€ / 60g

Milanolaista salamia

Bresaola G, L
8€ / 60g
Noin 2-3 kuukautta kypsytettyä ja ilmakuivattua naudanlihaa
Focaccia al rosmarino e patate L
8€

Uunituoretta focacciaa rosmariinilla, perunalla ja hyvällä oliiviöljyllä viimesteltynä

Insalata caprese G
10€
Caprilainen salaatti tuoreesta basilikasta, siivutetusta tomaatista ja mozzarellasta
Burrataa e Acciughe G
10€

Annos etelä-Italiasta burrata-juustoa ja anjovista tuoreen oreganon kera

Gnocco fritto e prosciutto crudo L
12€

Uppopaistettua leipää Emilia-Romagnan alueelta ilmakuivatun kinkun kera

PRIMI

Risotto agli asparagi e capesante G, L
29€

Parsarisotto paistetuilla kampasimpukoilla

Minestrone alla Romagnola L
24€

Aromaattinen keitto conchiglione rigati -pastalla ja valkopavuilla

Ragú bianco di coniglio L
28€
Kaniragu ja pappardellepastaa
Canneloni ricotta e spinaci
28€

Pinaatti-ricotta canneloni tarjoillaan tomaattisellla kastikkeella ja mozzarellalla

SECONDI PIATTI - PÄÄRUOAT (sisältää yhden valitsemasi lisukkeen / contornon)

Sgombro alle olive, pomodori ed erbe mediterranee G,L
35€
Kokonaisena paistettu makrilli, oliiveja, tomaatteja ja sitruunaa
Costoletta di maiale alla Milanese L
32€

Milanonleike possusta

CONTORNO - LISUKE

Patate al forno L
8€

Uunissa paahdettua perunaa rosmariinilla ja oliiviöljyllä

Asparagi, piselli, burro al limone G, L 8€
8€

Sitruunavoissa haudutettua parsaa ja hernettä

Caponata g, l
8€
Sisilialainen tomaattinen kasvismuhennos

DOLCI

pannacotta all'arancia rossa G, L
12€
Veriappelsiini pannacotta ja marinoitua veriappelsiiniä
Pistaasi tiramisu L
13€

Ikoninen jälkiruoka Trevisosta 1800 luvulta

 

PIEMONTE MENU

TARJOILLAAN AINOASTAAN KOKO PÖYTÄSEURUEELLE

Menu myös kasvisversiona

 

 

ALKUUN:

Carciofi alla Romana Pg, L

Roomalainen klassikko – uppopaistettuja artisokan sydämiä ja uunituoretta focacciaa

TAI

Gnocco fritto e prosciutto crudo L

Uppopaistettua leipää Emilia-Romagnan alueelta ilmakuivatun kinkun kera ja  uunituoretta focacciaa

 

VÄLIRUOKA:

 

Risotto agli asparagi e capesante G, L

Parsarisotto paistetulla kampasimpukalla

 

TAI

Minestrone alla Romagnola L

Aromaattinen keitto conchiglione rigati -pastalla ja valkopavuilla

 

PÄÄRUOKA:

Costoletta di maiale alla Milanese L

Milanonleike possusta

TAI

Sgombro alle olive, pomodori ed erbe mediterranee   G, L

Kokonaisena paistettu makrilli, oliiveja, tomaatteja ja sitruunaa

 

Molemmat annokset sisältävät:

Patate al forno L

Uunissa paahdettua perunaa rosmariinilla  ja oliiviöljyllä

 

LOPUKSI:
Pannacotta all´arancia rossa G, L

Veriappelsiini pannacotta ja marinoitua veriappelsiinia

 

Menu 72,00€

 

 

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista varauksen yhteydessä!

Lounas

Piemonten lounas on toistaiseksi tauolla