À la carte
- Suvantokatu 9, Tampere
- }TI-TO: 11:00-15:00 / 16:00-22:00 (keittiö sulkeutuu 21:00)
- }PE 11:00-15:00 / 16:00-23:00 (keittiö sulkeutuu 21:30)
- PLA 14:00-23:00 (keittiö sulkeutuu 21:30)
- PMA 1.9. PALVELEMME POIKKEUKSELLISESTI 16:00-22:00 (keittiö sulkeutuu 21:00)

Italialainen ilta voi alkaa!
Antipastit eli italialaiset alkupalat herättelevät makuhermot, ensimmäinen ruokalaji `Primi piatti`syödään ennen varsinaista pääruokaa, joka on yleensä lihaisampi `Secondi piatti`. Aterian päättää makea Dolci.
Annoksissa saatetaan käyttää raaka-aineita ja komponentteja, joita ei ole mainittu listassa; ilmoitathan tilausta tehdessäsi erityisruokavalioistasi. Kaikki annoksissa käyttämämme liha tulee Suomesta, lukuun ottamatta italialaisia leikkeleitä.
L= laktoositon
G= gluteeniton
PG= pyydettäessä gluteeniton
M= maidoton
ANTIPASTI-ALKUPALA
Milanolaista salamia
Uunituoretta focacciaa hyvällä oliiviöljyllä viimesteltynä
Marinoidut kasvikset
Marinoidut kasvikset, oliiveja, italialainen juusto, italialaisia leikkeleitä ja uunituoretta focacciaa
italialainen juusto ja omenahilloke
Tartar punajuuresta , keltuaista & parmesania
Beetroot tartar, yolk creme & parmesan
Tartar beef sirloin, yolk creme & parmesan
SECONTI PIATTI-PÄÄRUOAT
Truffle risotto
Mushroom-Ricotta Ravioli with mushroom broth and pickled
mushrooms
Fish of the day with horseradish sauce & sauteed kale
Entrecote with truffle-flavoured red wine sauce & roasted potatoes
DOLCI
Truffle pannacotta with truffle-hazelnut syrup
Fig Cake with truffle-vanilla ice cream
PIEMONTE MENU
ALKURUOKA:
Punajuuri Tartar G, L
Tartar punajuuresta , keltuaista & parmesan
Beetroot tartar, yolk creme & parmesan
TAI / OR
Carne Cruda G, L
Tartar naudan ulkofileestä, keltuaista & parmesan
Tartar beef sirloin, yolk parmesan creme & parmesan
VÄLIRUOKA:
Tryffelirisotto G, L
paahdettua kastanjaa
Truffle risotto
PÄÄRUOKA:
Päivän kalaa G, L
piparjuurikastike ja lehtikaalia
Fish of the day with horseradish sauce & sauteed kale
TAI / OR
Entrecote G, L
Tryffelillä maustettu punaviinikastike & paahdettua perunaa
Entrecote with truffle-flavoured red wine sauce & roasted potatoes
JÄLKIRUOKA:
Tryffelipannacotta G, L
Tryffeliä & pähkinäsiirappia
Trufflepannacotta
Menu 74,00€
Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista varauksen yhteydessä!