Saarikoski Ravintolat mukana Ahlmannin Lehmien laitumellelaskussa 21.5.2022

11.05.2022 | Hella ja Huone, Saarikoski Ravintolat

Hella ja Huoneen menu tarjoiltiin rouheasti traktorin lavalta keskellä laidunta

Olimme mukana lauantaina 21.5.2022 järjestetyssä perhetapahtumassa Ahlmannilla, kun suomenkarja laskettiin laitumelle kevään ensimmäistä kertaa aurinkoisena lauantaiaamuna. Tarjoilimme Hella ja Huoneen tapahtumaan räätälöidyn kesämenun suoraan traktorin lavalta keskellä laidunta. Arvonnalla traktorin lavalle ruokailemaan valitut saivat maistaa mm. herkullista kermaista lohikeittoa, joka valmistui paikan päällä soppatykissä. Elämyksellisen lounaan tarjoili Hella ja Huoneen sommelier Humberto Pulido Garcés.

Ahlman on Saarikoski ravintoloiden pitkäaikainen yhteistyökumppani

Ahlmannin lähituotteita on ollut päivittäisessä ravintoloiden käytössä vakituisesti ja mm. Ravintola Piemonten Lasagne on toteutettu yhteistyössä Ahlmannin kanssa. Panostamme paikalliseen yhteistyöhön ja lähituottajilta hankkiminen joustavaa. Pienet erät laadukkaita raaka-aineita saadaan nopeasti ja helposti, kun välimatka on pieni.

Yhteistyö pientuottajien kanssa mahdollistaa täsmähankinnat ja jopa omien tuote-erien tilauksen ravintolan tarpeisiin. Jatkuva tuotekehitys on osa Saarikoski ravintoloiden arkea ja vain parhaat makuyhdistelmät pääsevät ruokalistalle.


Ravintola Hella ja Huone

Aleksanterinkatu 31, Tampere


Ravintola Piemonte

Suvantokatu 9, Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski

Kirkkokatu 10, Tampere

 

 

Saarikoski Catering

Tasokas juhlapalvelu häihin, perhejuhliin, merkkipäiviin ja yritystapahtumiin sekä kokouksiin.