Italialaisen Mauro Sebasten viinien Suomen ensi-ilta ravintola Hella ja Huoneessa
Ravintola Hella ja Huone järjestää yhteistyössä Mauro Sebasten viinitilan kanssa illallisen, jonka aikana nautitaan neljä valikoitua tilan viiniä, jotka esittelee viinintekijä Alessandro Petiti. Nämä viinit ovat ensimmäisenä Suomessa saatavilla Hella ja Huoneen neljän ruokalajin menun yhteydessä, joka on rakennettu lähituotetuista raaka-aineista näiden Pohjois-Italian helmien ympärille.
Mauro Sebasten viinejä maahantuo yhteistyökumppanimme Mr.Nebbiolo
Mauro Sebasten perheomisteinen viinitila Italian Piemontessa tuottaa laatuviinejä perinteisin menetelmin. Tarhat sijaitsevat parhailla paikoilla Langhen, Roeron sekä Monferraton alueilla. 30 hehtaarin tarhat tuottavat rypäleitä 14 eri viiniin. Tilaa hoidetaan luonnonmukaisesti ja kaikki tilalla tarvittava energia tuotetaan aurinkovoimalla.
Menu 24.8.2022 klo 17.30
Talon hapanjuurileipää ja levitettä
***
Sokerisuolattua siikaa ja tilliä
Roero Arneis 2021
***
Sahramirisottoa ja Paijan possunposkea
Centobricchi Barbera d’Alba Superiore 2019
***
Kotimaista naudan sisäfileetä, perunapyreetä ja tryffelivoita
Nebbiolo d’Alba Parigi 2020
***
Juusto
Tresüri Barolo 2018
Menu 58 € / hlö
Viinit 52 € / hlö
Olemme suunnitelleet menun erityisesti näitä viinejä varten ja pyydämme huomioimaan, että erikoisruokavalioita ei ole mahdollista toteuttaa ilman ennakkoilmoitusta.
Lämpimästi tervetuloa!