Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Jarmo Kajander

13.12.2023 | Keittiömestarit

Ravintola Hella ja Huone sulkee ovensa tammikuun 20. päivä 2024 viimeisen kerran. Tammikuussa 19. ja 20. päivä juhlitaan ravintolan 25-vuotista taivalta kahden unohtumattoman juhlaillallisen muodossa. Illallisia tulee valmistamaan nykyisen omistajan ja keittiömestari Ilmari Saarikosken lisäksi 6 keittiömestaria koko Hellan ja Huoneen historian ajalta. Esittelemme lyhyesti kaikki keittiömestarimme ja tässä heistä toinen.

Jarmo Kajander

Jarmo Kajander työskenteli Hellan ja Huoneen keittiössä vuosina 2008–2011. Nuorelle ja intohimoiselle kokille tämä oli innostavaa ja intensiivistä aikaa ja Kajander kertoo saaneensa mahdollisuuden kokeilla monenlaista ja tuoda listalle myös oman näkemyksensä. Kajanderin aikana ravintola kehittyi klassisemmasta ranskalaisesta keittiöstä kohti molekyyligastronomian kokeiluja.

Kajander on toiminut ravintola-alalla noin 20 vuotta ja työskentelee nykyisin Kauppahallin Kalaherkut Nygrenillä. Kajander kertoo suunnitelleensa illalliselle kalaan keskittyvän alkuruuan, mutta sen enempää yksityiskohtia hän ei vielä paljasta.

Hella ja Huone somessa

Keittiö­mestareiden esittelyt

 

Riihi BBQ

Riihi BBQ sesonkiravintola

Ahlmanedu
Hallilantie 24, 33820 Tampere
Avaamme ravintolan 9.5.2024


Ravintola Piemonte

Suvantokatu 9, Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski

Kirkkokatu 10, Tampere

 

 

Saarikoski Catering

Tasokas juhlapalvelu häihin, perhejuhliin, merkkipäiviin ja yritystapahtumiin sekä kokouksiin.