Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Roni Toivari

04.01.2024 | Keittiömestarit

Ravintola Hella ja Huone sulkee ovensa tammikuun 20. päivä 2024 viimeisen kerran. Tammikuussa 19. ja 20. päivä juhlitaan ravintolan 25-vuotista taivalta kahden unohtumattoman juhlaillallisen muodossa. Illallisia tulee valmistamaan nykyisen omistajan ja keittiömestari Ilmari Saarikosken lisäksi 6 keittiömestaria koko Hellan ja Huoneen historian ajalta. Esittelemme lyhyesti kaikki keittiömestarimme ja seuraavaksi vuorossa Roni Toivari.

Roni Toivari

Roni Toivari aloitti Hellan ja Huoneen keittiömestarina vuonna 2015. Toivarille aika Hellassa ja Huoneessa oli kehittymisen ja oman näkemyksen lautaselle tuomista. Toivarin aikana Hella ja Huone panosti suomalaisuuteen ja lähiruokaan, myös villiyrttejä nähtiin usein vaihtuvassa, mielenkiintoisessa menussa, johon haettiin vaikutteita usein pohjoismaiden lisäksi myös aasialaisista keittiöistä. Toivari kehuu jo tuolloin Hellan ja Huoneen sommelierina toiminutta Humberto Pulides Cartesia ravintolan tärkeäksi voimavaraksi.

Roni Toivari on ollut ravintola-alalla 13 vuoden ajan ja toiminut keittiömestarina vuodesta 2015. Nykyisin Toivari suunnittelee ryhtyvänsä opettamaan restonomina tulevia kokkeja voidakseen jakaa kokemustaan alan tuleville tekijöille. 

Hella ja Huone somessa

Keittiö­mestareiden esittelyt

 

Riihi BBQ

Riihi BBQ sesonkiravintola

Ahlmanedu
Hallilantie 24, 33820 Tampere
Avaamme ravintolan 9.5.2024


Ravintola Piemonte

Suvantokatu 9, Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski

Kirkkokatu 10, Tampere

 

 

Saarikoski Catering

Tasokas juhlapalvelu häihin, perhejuhliin, merkkipäiviin ja yritystapahtumiin sekä kokouksiin.