Hella & Huone 25 vuotta – Keittiömestarin esittely: Juho Rajamäki

04.01.2024 | Keittiömestarit

Ravintola Hella ja Huone sulkee ovensa tammikuun 20. päivä 2024 viimeisen kerran. Tammikuussa 19. ja 20. päivä juhlitaan ravintolan 25-vuotista taivalta kahden unohtumattoman juhlaillallisen muodossa. Illallisia tulee valmistamaan nykyisen omistajan ja keittiömestari Ilmari Saarikosken lisäksi 6 keittiömestaria koko Hellan ja Huoneen historian ajalta. Esittelemme lyhyesti kaikki keittiömestarimme ja tässä heistä seuraava.

Juho Rajamäki

Juho Rajamäki on ravintoloitsija ja toimitusjohtaja, joka on työskennellyt alalla 12 vuotta, joista yhdeksän vuotta keittiömestarina. Rajamäen aikana Hellassa ja Huoneessa tehtiin pitkää menua ja kokeiltiin molekyyligastronomian mahdollisuuksia pyrkien yllättämään asiakkaat uudella ja ennen kokemattomalla. Rajamäen aikana Ravintolassa painotettiin lähituotantoa ja tehtiin kokonaisia menuita pelkästään suomalaisista raaka-aineista. Rajamäen tavoitteena oli tehdä Hellasta ja Huoneesta Tampereen paras ravintola. Juhlaillalliselle valmistuvan annoksen yksityiskohdat hän aikoo paljastaa vasta myöhemmin, mutta mukana on Hellalle ja Huoneelle tyypillisesti yllätyselementti.

Tänä päivänä Juho Rajamäki toimii Kauppahallin Neljä Vuodenaikaa ravintolan keittiömestarina ja hän viettää suurimman osan työajastaan edelleen keittiön puolella.

Hella ja Huone somessa

Keittiö­mestareiden esittelyt

 

Riihi BBQ

Riihi BBQ sesonkiravintola

Ahlmanedu
Hallilantie 24, 33820 Tampere
Avaamme ravintolan 9.5.2024


Ravintola Piemonte

Suvantokatu 9, Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski Tampere

 

Lounas- ja tilausravintola Koski

Kirkkokatu 10, Tampere

 

 

Saarikoski Catering

Tasokas juhlapalvelu häihin, perhejuhliin, merkkipäiviin ja yritystapahtumiin sekä kokouksiin.